LEED | Facility Executive - Creating Intelligent Buildings

Top prize in the NIBS Sustainable Buildings Industry Council's 2015 Beyond Green™ High-Performance Building and Community Awards went to the United Nations Headquarters in New York, NY for its sustainable renovation project.


Top prize in the NIBS Sustainable Buildings Industry Council's 2015 Beyond Green™ High-Performance Building and Community Awards went to the United Nations Headquarters in New York, NY for its sustainable renovation project.

FM Alert: United Nations HQ Wins 2015 Beyond Green™ Award

Content related to ‘LEED’

FM Alert: United Nations HQ Wins 2015 Beyond Green™ Award

FM Alert: United Nations HQ Wins 2015 Beyond Green™ Award.

Top prize in the NIBS Sustainable Buildings Industry Council’s 2015 Beyond Green™ High-Performance Building and Community Awards went to the United Nations Headquarters in New York, NY for its sustainable renovation project.


New GSU College of Law Building Encourages Interaction

GSU-College-of-Law

With a core mission of nurturing community engagement, student learning, and the demands of a modern legal education, Georgia State University’s new College of Law building in downtown Atlanta promotes engagement and collaboration.



Chicago’s Merchandise Mart To Install Distributed Energy Storage Technology

MMSlider

Chicago’s iconic Merchandise Mart, one of the world’s largest commercial buildings and wholesale design centers, will install Johnson Controls’ distributed energy storage technology.


Facility Executive | September/October 2015 Issue

FESeptOct2015_CovWEB

This issue takes a comprehensive look at sustainable facilities, including green cleaning, water management, LEED certification, and energy efficiency. Plus, wireless technology and security.






Facility Retrofit: Heat And Glare Control

The atrium lobby provides natural daylight into the hotel’s central space. (Photo: Holiday Inn Chicago Mart Plaza River North)

Located atop the Chicago Sun-Times building and prominent along the Chicago River, this hospitality venue needed to reduce the solar heat impacting inside temperatures, while keeping visual appeal a top priority.